top of page

Nieuwe plannen

Wij hebben dit hoofdstuk nieuwe plannen genoemd omdat we na de restauratie de boerderij een mooie nieuwe functie willen geven. Een actief gebruik van de boerderij is belangrijk voor het behoud en verdere ontwikkeling van de monumentale boerderij.

De omvang van de boerderij maakt deze bij uitstek geschikt voor het vestigen van horeca-activiteiten. Dit kan zijn in de vorm van een restaurant met een grote zaal voor feesten en partijen. In het woonhuis kan men eventueel intiem dineren of vergaderen. Wellicht dat het in de toekomst zelfs mogelijk is om te overnachten. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt. 

Een ander belangrijk voordeel is dat de boerderij is gelegen aan het parkeerterrein van het winkelcentrum waar voldoende parkeerruimte is voor alle bezoekers aan het terrein. Een unieke combinatie. 

L1010502a.jpg
IMG_6275.jpg

Ideeën en interesse? 

Heb je interesse of ideeën om in gesprek te gaan over de mogelijkheden om de Witte Boerderij verder te ontwikkelen? 

Neem dan hier contact met ons op.

 

Een paar sfeerbeelden 

Wij hebben een aantal voorbeelden gevonden van een mogelijk toekomstige uitstraling van de binnenzijde van de boerderij.

Buiten is het mogelijk om een terras aan te leggen zodat de gasten in de zomer lekker buiten kunnen genieten van een hapje en een drankje. 

 

popup 7.png
popup 8.png
popup 4.png
popup 6.png
!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.
bottom of page