top of page

Nieuwe plannen

Wij hebben dit hoofdstuk nieuwe plannen genoemd omdat we na de restauratie de boerderij een mooie nieuwe functie willen geven. Een actief gebruik van de boerderij is belangrijk voor het behoud en verdere ontwikkeling van de monumentale boerderij.

De omvang van de boerderij maakt deze bij uitstek geschikt voor het vestigen van horeca-activiteiten. Dit kan zijn in de vorm van een restaurant met een grote zaal voor feesten en partijen. In het woonhuis kan men eventueel intiem dineren of vergaderen. Wellicht dat het in de toekomst zelfs mogelijk is om te overnachten. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt. 

Een ander belangrijk voordeel is dat de boerderij is gelegen aan het parkeerterrein van het winkelcentrum waar voldoende parkeerruimte is voor alle bezoekers aan het terrein. Een unieke combinatie. 

L1010502a.jpg

Waar staan we vandaag? 

IMG_6275.jpg

Sinds de restauratie lijkt het erg stil rondom de ontwikkelingen van de boerderij. Maar niets is minder waar. In de afgelopen periode zijn wij druk met het wijzigen van het bestemmingsplan. We willen graag een restaurant vestigen in de boerderij. Omdat dat nu niet is toegestaan volgens de huidige bestemming moet deze worden aangepast. Helaas duurt dit proces veel langer dan verwacht en zijn wij inmiddels meer dan 2,5 jaar bezig met deze aanpassing. We hopen na de zomer van 2023 het groene licht te krijgen voor een definitieve bestemming. Ondertussen zijn de plannen voor de verbouwing gemaakt en zijn ter goedkeuring voorgelegd aan de gemeente. 

Een paar sfeerbeelden 

Wij hebben een aantal voorbeelden gevonden van een mogelijk toekomstige uitstraling van de binnenzijde van de boerderij.

Buiten is het mogelijk om een terras aan te leggen zodat de gasten in de zomer lekker buiten kunnen genieten van een hapje en een drankje. 

 

popup 7.png
popup 8.png
popup 4.png
popup 6.png
bottom of page